Вашата дата на раждане не е случаен набор от числа. Няма

...
Вашата дата на раждане не е случаен набор от числа. Няма
Коментари Харесай

Какъв магически дар от съдбата притежавате според датата си на раждане

Вашата дата на раждане не е инцидентен набор от цифри.  Няма съвпадения и случайности – всичко в нашия свят се случва с избрана цел.

От позиция на алхимията, окултизма и нумерологията, датата на вашето раждане има огромно значение. Тя свидетелства за магическия подарък, който сте получили, когато сте пристигнали на този свят. И, апропо, вие може даже да не подозирате за него.

Няма значение дали вярвате или не. Дори в никакъв случай да не сте се опитвали да изчислите тази информация, вашият подарък постоянно е с вас. Съгласете се, би било доста незаслужено да не знаете за това. В последна сметка в него е вашата мощ, за която даже не знаете.
 image2_16x9.png ТАРО ХОРОСКОП 2023 за всяка зодия: вижте какво демонстрират картите за новата година! На фокус
Така че, с цел да изчислите своя вълшебен подарък, направете следното: съберете числата на вашата дата на раждане: ден, месец, година. Сумирайте, до момента в който получите едно число. Например, в случай че сте родени на 1 август 1978 година, изчислението ще бъде: 1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3+4=7.

Както скоро ще видите, полученото число е от огромно значение. Въз основа на добитите познания ще научите нещо, за което даже не сте подозирали:
 Магичният подарък, който сте получили при раждането си  Магичният подарък, който сте получили при раждането си  Магичният подарък, който сте получили при раждането си  Магичният подарък, който сте получили при раждането си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР